Skip to the content

Livsstil

Generationernes Campus, er en livstil for dem som ønsker noget der ikke findes andre steder, nemlig et serviceret fælleskab.

Generationernes Campus tilbyder et fællesskab for easy living, hvor man vil kunne være en del af fællesskabet og samtidig nyde det private. I Generationernes Campus, vil man have sin egen private bolig og mulighed for at dyrke fællesskabet, dels på udendørs arealerne som på fællesområderne inde i bygningerne.

Alle fællesområder uanset om de er ude eller inde, har fokus på den enkeltes behov i forhold til det private miljø og fællesskabet.

Der findes ingen fremmede, kun venner vi ikke kender.
- Samuel Pepys

Fælleskab

Generationernes Campus, er et moderne bofællesskab hvor man lægger stor vægt på at kombinere den private bolig med fællesskabet.

Kombinationen sikres gennem et serviceret fællesskab, hvor man kan deltage i fællesskabet efter behov.

I det moderne bofællesskab Generationernes Campus, rummes alle former for boliger og familier, helt fra ungdomsboliger til seniorboliger, fra den den enkelte beboer til par og den store familie med børn.

Det serviceret fælleskab, betyder at man har mulighed for at deltage i det omfang man har mulighed og lyst til uden dårlig samvittighed .

Når man er ekstra STÆRK har man en forpligtigelse til at være SØD ved andre.
- Pippi Langstrømpe

At være tryg

Det at være tryg kommer til udtryk på mange forskellige måder i  livet, dels de forskellige faser man er i som menneske, men også den konkrete livssituation som man befinder sig i.

Generationernes Campus, vil sikre en støtte og tryghed gennem de servicerede ydelser som tilbydes i konceptet. Ydelserne er nøje afstemt i forhold til beboernes tryghed, ydelserne er mangeartet og gå lige fra sikkerhed til mental tryghed for den enkelte i øjeblikket.

Gårdrummene

Det enkelte gårdrum er tematiseret i forhold til den omgivende natur.

Gårdrummet er den samlende faktor for det nære miljø med fokus på de nærmeste naboer og det fællesskab man kan opbygge her. Generationernes Campus er en stor bebyggelse som samles om det nære fællesskab i mindre enheder.

Det enkelte gårdrum vil være møbleret med fokus på nye bekendtskaber, og fælleskab. 

Igennem gårdrummene vil der være en samlende sti for Generationernes Campus.

De åbne rammer

Generationernes Campus, er præget af en åbenhed hvor alle er velkommende.

Alle vil kunne bevæge sig frit rundt i området og nyde de faciliteter som er i Generationernes Campus. 

Med den størrelse som Generationernes Campus har, er det vigtigt at man er en del af lokalsamfundet og man gennem sit miljø, sikre en god synergi til de beboer som bor tæt på Generationernes Campus.

En del af serviceydelserne såsom Sundhedshus, Fitness, Cafe, Folkekøkken, etc. vil være åbent for lokalsamfundet.

Livsstil med mening

Generationernes Campus

Generationernes Campus projektet, er et nyt livstilsprojekt hvor man igennem fællesskab, tryghed og et åbent miljø, kan sikre den bedste livsstil.

Men hvor langt er projektet, og hvor vil det ligge henne ?