Skip to the content

Bynært byggeri

Det bynære projekt er placeret på en ca. 110.000 kvm. grund ca. 30 min kørsel fra en større by. Projektet er designet til at sikre et fællesskab med den omkringliggende natur, således at naturen føres ind i byggeriet, og vil være en del af fællesområderne.

Projektets størrelse er på 306 lejligheder i størrelser fra 55 kvm. til 200 kvm. 

 

Urbane koncept

Det urbane koncept, er designet til at ligge i et urbant miljø med en grund størrelse på ca. 30.000 kvm. Projektet går op i 8 sals højde og indeholder 260 lejligheder i størrelser fra 55 kvm til 170 kvm.

Det urbane miljø afspejles i udnyttelsen af grunden, og den måde som det urbane fællesskab sikres gennem grådrummene og de fælles områder på grunden. Det urbane koncept er et mere fortættet koncept som har fokus på den tætte bebyggelse og højden i byggeriet.

Det samlende midtpunkt

Begge bygningskoncepter arbejder med det samlende midtpunkt, således at man kan sikre et fælles referenceområde i det servicerede fællesskab.

Midten af området vil indeholde et "Strøg", med fokus på de udadvendte aktiviteter såsom cafe - restaurant - folkekøkken - mini supermarked - reception - arrangements sal - bibliotek - etc.

Mangfoldighed

Begge bygge koncepter, har mangfoldigheden som et omdrejningspunkt. Det er vigtigt at Generationernes Campus, er boliger og områder som giver beboerne tryghed, fællesskab og det at kunne udvikle sig sammen med sin bolig og området hvor byggeriet ligger.

Alle lejligheder har en naturlig tilgang til området, da alle lejligheder har terasser og for over 90 % af lejlighederne har man 2 terrasser. Dette sikre at man som beboer i Generationernes Campus, kan være og føle sig i kontakt med området uden for sin private lejlighed.